Home

 

Welkom in Little Bridge

LittleBridge ClassWelkom in Little Bridge, de plaats waar leerlingen van de basisschool al vanaf jonge leeftijd Engels kunnen leren.

De belangstelling voor VVTO onderwijs neemt snel toe. Geen wonder: want het verrijkt het onderwijs, de leerlingen krijgen een blijvende voorsprong met Engels en de school kan er mee excelleren!

Binnen de methode Little Bridge horen de leerlingen uitsluitend native speakers en werken ze toe naar erkende Cambridge niveaus. Vroeg vreemdetalenonderwijs Engels (VVTO Engels) op zijn best dus.

En het mooie is: als u er als school mee begint is er vaak ook nog, mits u voldoet aan de voorwaarden, een subsidiebedrag beschikbaar. Kijk op de website van het Europees Platform voor meer informatie hierover.

De inhoud:

Little Bridge is een volledige methode Engels voor het basisonderwijs, ontwikkeld in Engeland en speciaal geschreven voor jonge kinderen die Engels als tweede taal krijgen aangeboden. Voor de docent is er uitvoerig begeleidend materiaal beschikbaar.

De methode bestaat uit kleurrijke leerlingenboeken en prachtige software. De software kan zowel individueel als klassikaal, aan het digitale bord, worden gebruikt. Deze methode Engels is zeer geschikt voor groep 7 en 8 (u gebruikt dan twee delen), maar het is ook mogelijk al (veel) eerder met Little Bridge te beginnen, bijvoorbeeld vanaf groep 3/4. In dat geval gebruikt u meer delen van de methode. Little Bridge kan ook, in combinatie met extra materialen, het hart zijn van een volledige doorlopende leerlijn Engels voor groep 1 t/m 8. Klik hier voor meer informatie over inzetbaarheid.

Little BridgeOmdat Little Bridge zowel individueel als klassikaal kan worden ingezet, is deze methode Engels voor Basisonderwijs ook heel goed geschikt voor Talent- en/of Plusklassen en de naschoolse opvang. Little Bridge is ook een prima methode Engels voor hoogbegaafde leerlingen.

Hieronder staat een filmpje met een eerste impressie van Little Bridge, waarin Rose zichzelf even aan u voorstelt. Klik op de afspeelknop linksonder in het plaatje om het filmpje te starten.

 
cool hit counter